Græsslåning Holbæk

Mik’s Grønne Anlæg tilbyder flot og effektiv græsslåning i Holbæk og Tølløse til både privat- og erhvervskunder.

Vi klipper din græsplæne, uanset størrelse. Hvad end, det er din privathave, hos en boligforening eller virksomhed, kan du regne med, at vi nok skal få din græsplæne til at fremstå flot og vedligeholdt.

I foråret, sommeren- og sensommeren skal græsset typisk slås en gang om ugen, men vi slår gerne din græsplæne flere eller færre gange, det er helt op til dig.

Vi ønsker at tilgodese dine behov, hvorfor vi gerne slår dit græs efter aftale. Ønsker du blot en engangsydelse, så hjælper vi selvfølgelig også med det.

Græsslåning i Holbæk og Tølløse

Hos Mik’s Grønne Anlæg nyder vi at slå græs, men vi er klar over, at ikke alle har det sådan. Derfor glædes vi også ved at hjælpe dig med din græsplæne, så du kan bruge din tid på andre aktiviteter.

Vi tilbyder haveservice til en pris, som alle kan være med på.  Derfor kan du forvente konkurrencedygtige priser, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Ønsker du haveservice i Holbæk eller Tølløse, så tøv ikke med at kontakt os. Du kan forvente et skræddersyet tilbud, der er tilpasset dine behov.

Ring til os
Skriv til os

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud. Skriv en besked herunder – eller ring på +45 20 12 01 99.

UKRUDTSBEKÆMPELSE

Læs mere

HÆKKEKLIPNING

Læs mere

GRÆSSLÅNING

Læs mere

TRÆFÆLDNING

Læs mere

BESKÆRING AF BUSKE

Læs mere

OM MIK’S GRØNNE ANLÆG

Læs mere