Beskæring af buske Holbæk

Mik’s Grønne Anlæg tilbyder effektiv og flot beskæring af buske i Holbæk og omegn, og vi tilbyder dertil ukrudtsbekæmpelse, træfældning, hækkeklipning og græsslåning.

Beskæring af buske

I de fleste tilfælde har en busk bedst af at vokse i ro og mag uden indblanding fra os. Og når vi beskærer en busk, så er det som regel for vores egen skyld.

Det skyldes til dels, at busken skal bruge energi på at læge sårene efter beskæring. Derfor anbefaler vi også, at en beskæring sker om sommeren, hvor busken heler hurtigere. Det gælder også løvfældene buske, selvom traditioner peger på, at de skal beskæres i vintertiden.

Men den generelle huskeregel er, at buske skal beskæres i vækstperioden, dvs. mellem juli-september, hvor der er aktivitet i planten.

Hvordan skal en busk beskæres?

For at opnå et flot resultat og en sund busk, skal busken i de fleste tilfælde beskæres via udtynding. De ældste og tykkeste grene tættest på jorden fjernes, og man udtynder på den måde den ældste del af busken.

Derved skaber vi nyvækst, og der gøres plads til nye grene.

Hvornår skal en busk beskæres?

Der kan være flere gode grunde til, at din busk skal beskæres. I de fleste tilfælde er det fordi, at busken er blevet for stor. Måske den fylder for meget i din have, eller det kan være, at den generer forbipasserende.

I sådanne tilfælde kan vi forynge planten ved en udtynding. Dertil kan den klippes fra oven, så du får en tæt busk forneden, som ikke er for høj.

Skal din busk bruges til pileflet el. lign. hjælper vi selvfølgelig også med det.

Ønsker du hjælp til beskæring?

Ønsker du hjælp til beskæring af buskene i din have, eller har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et bud. Skriv en besked herunder – eller ring på +45 20 12 01 99.

UKRUDTSBEKÆMPELSE

Læs mere

HÆKKEKLIPNING

Læs mere

GRÆSSLÅNING

Læs mere

TRÆFÆLDNING

Læs mere

BESKÆRING AF BUSKE

Læs mere

OM MIK’S GRØNNE ANLÆG

Læs mere