Anlægsgartner i Tølløse & Holbæk

MIK’S Grønne Anlæg er din lokale anlægsgartner i Tølløse, Holbæk og omegn.

Vi har været en del af branchen i mere end 20 år, og vi har derfor også prøvet lidt af hvert, når det kommer til vedligeholdelse af haveanlæg.

Få tilbud på haveservice

Din anlægsgartner i Tølløse står klar

Vi tilbyder haveservice for både private kunder samt boligforeninger.

Og vores opgaver indebærer alt fra:

Kompetent anlægsgartner klarer din have

Uanset om du er ejeren af en større eller mindre have. Så ønsker de fleste, at den hele året skal se indbydende ud og være rar at befinde sig i. Netop derfor tilbyder vi at løse så alsidige opgaver, og du vurderer selv, om du ønsker vores hjælp til det hele. Eller om vi skal nøjes med eksempelvis at slå græsset eller klippe hækken.

Mulighederne er mange, og vi taler altid sammen inden, så du er sikker på at træffe det valg, der vil give mest mening for dig og din have.

Vi kommer gerne med gode råd og vejledning, særligt i forhold til hvor ofte det vil give mening, at du får opgaven udført.

Har du brug for en anlægsgartner i Tølløse eller omegn?

Lyder det som om, at MIK’S Grønne Anlæg kunne være de helt rette til at hjælpe dig i mål med din have? Uanset om den skal gøres klar til forår og sommer, eller om den skal sikres inden vinteren.

Så står vi klar til at hjælpe dig videre.

Kontakt os derfor gerne allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om vores services, eller hvis du ønsker en pris på din haves.

Ring til os
Skriv til os

UKRUDTSBEKÆMPELSE

læs mere

HÆKKEKLIPNING

læs mere

GRÆSSLÅNING

læs mere

TRÆFÆLDNING

læs mere

BESKÆRING AF BUSKE

læs mere

OM MIK’S GRØNNE ANLÆG

læs mere